Укр Рус
 
Новини   >   Привітання з нагоди одного з величніших християнських свят – Святої Трійці!

        Шановні брати та сестри!

  Щиро вітаю Вас, Вашу родину з одним з найвеличніших християнських свят - святом Святої Трійці!
  Свою першу назву свято одержало на честь сходження Святого Духу на апостолів, яке обіцяв їм Христос ще перед своїм Вознесінням. Сходження Святого Духу символізує піклування всіх Осіб Триєдиного Бога про світ: Бог Батько творить мир, Бог Син спокутує людей від рабства дияволу, Бог Дух Святий освячує світ через Церкву і проповідь віри для всіх народів.
  Цей світлий день сходження Святого Духу описується як полум`я, сполохи якого оточили кожного з апостолів, після чого вони знайшли «дар мов» - стали говорити на різних, не відомих їм раніше мовах. Таким чином, вони дістали можливість проповідувати віру Христову в різних куточках світу. Саме тому День Святої Трійці іменується також днем народження Християнської Церкви.
  Напередодні Трійці Церква встановила Троїцьку суботу, в яку здійснюється поминання покійних, а у понеділок, відразу після Трійці, святкується День Святого Духу.
  Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд. Віриться, що у день Зіслання Святого Духа світ стає кращим, доброзичливішим і світлішим.
  Сердечно бажаю всім Вам, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь родині, та всій Україні. Нехай єднає нас світло незгасних людських чеснот і у всьому допомагає всесильний і всемилостивий Господь!

З щирою повагою
Микола Підмогильний

Новини
28.06.2012
Привітання з Днем Конституції України!
09.05.2012
З Днем Перемоги!
15.04.2012
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
08.03.2012
Привітання з 8 Березня!
23.02.2012
Привітання з Днем захисника Вітчизни!
31.12.2011
З Новим роком та Різдвом Христовим!
19.12.2011
Привітання з днем Миколая!
30.10.2011
Привітання з Днем автомобіліста і дорожника!
24.08.2011
Привітання з днем Незалежності України!
28.06.2011
Привітання з днем Конституції України!