Укр Рус
 
Новини   >   Привітання з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника

Шановні колеги – працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

 Сьогодні ми відзначаємо наше професійне свято, вшановуємо людей, які присвятили своє життя благородній та суспільно-важливій справі – розбудові транспортної мережі України.
 Цей день – добрий привід для того, щоб оцінити виконану роботу, зробити висновки з допущених помилок, поставити перед собою нові завдання.
 Ті сотні кілометрів автодоріг, які були здані в експлуатацію протягом цього року є наочним підтвердженням того, що керівництво держави розуміє необхідність розвитку дорожньої галузі для зростання економіки та налагодження взаємовигідного співробітництва з сусідніми країнами. Якісні дороги є тими артеріями, які дають значний поштовх освоєнню нових територій, розвитку інфраструктури регіону, сприяють вирішенню багатьох соціальних та економічних проблем.
 Розбудова мережі автомобільних доріг України та безпека дорожнього руху і надалі залишаються пріоритетними напрямками роботи дорожників.
 Хочеться також адресувати слова щирої вдячності нашим ветеранам, які і тепер залишаються в дружньому колективі та передають молодому поколінню свій безцінний досвід.
 Нехай ваша праця, шановні дорожники, приносить вам радість та задоволення, а кожен день відкриває перед вами нові перспективи! У цей святковий день від щирого серця бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, удачі, успіхів у вашій нелегкій, але почесній праці.
 Хай життєва дорога кожного з вас буде довгою, легкою, щасливою, а найголовніше безпечною!
Зі святом вас!

Микола ПІДМОГИЛЬНИЙ
Заступник Голови Державної служби автомобільних доріг України

 

Новини
28.06.2012
Привітання з Днем Конституції України!
09.05.2012
З Днем Перемоги!
15.04.2012
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
08.03.2012
Привітання з 8 Березня!
23.02.2012
Привітання з Днем захисника Вітчизни!
31.12.2011
З Новим роком та Різдвом Христовим!
19.12.2011
Привітання з днем Миколая!
30.10.2011
Привітання з Днем автомобіліста і дорожника!
24.08.2011
Привітання з днем Незалежності України!
28.06.2011
Привітання з днем Конституції України!