Укр Рус
 
Публікації   >   Чому я голосуватиму за Підмогильного М.В.?

1998 рік. Країна, місто, Жовтневий район готується відзначити 100-річчя Київського політехнічного інституту. Створена урядова комісія, вона діє, але коштів не виділяє. Обсяги робіт визначені, більша частина яких припадає на  інститут.Тому і район не осторонь. Голова Жовтневої райдержадміністрації (в той період) Підмогильний М.В. оприлюднив перелік робіт, що взяв на себе район. Зроблено було немало. Кожен день Микола Васильович безпосередньо на об’єктах, серед будівельників, озеленювачів, дорожників. Наполеглива праця дає результати: побудований красень-бювет  питної води, навколо нього створена зона відпочину, по суті великий сквер, через парк КПІ прокладені нові асфальтовані доріжки, а біля головного корпусу – укладені доріжки з ФЕМ-ів, висаджені красиві квіти та багато інше.

І такі приклади не поодинокі.

Як голова району він думав про все і всіх, але  скажімо чесно – дуже багато уваги приділяв проблемам дитинства. При ньому була вирішена проблема забезпечення дітей дошкільного віку дитсадочками. Певні кроки були зроблені в добудовах діючих шкіл.

З ініціативи Миколи Васильовича був частково відбудований дитячий парк “Орлятко”, повністю реконструювали і почистили озеро, прихорошили паркову частину парку.

А яка була потрібна мужність і впевненість щоб реанімувати будівництво Центру дитячої та юнацької творчості по вул. Героїв Севастополя, 35., будівництво якого було заморожене на багато років. Без допомоги міста були знайдені необхідні кошти, проектувальники, спеціалісти – будівельники. І робота на об’єкті закипіла.

Як людина, яка більше 10 років в Жовтневій райдержадміністрації працювала поряд з Миколою Васильовичем, можу сказати, що своєю наполегливою працею разом з своєю командою зробив Жовтневий район одним з найкращих у місті.

Все своє свідоме життя Підмогильний М.В. слугував людям чесно і безкомпромісно, що і тепер робить. Завжди в своїй діяльності спирається  на простих людей, на спільне прагнення до справедливості.

Саме самовіддане служіння людям, правді надавало йому задоволення від роботи, від життя і забезпечувало постійну  найдорожчу нагороду – щиру повагу мешканців району і міста.

Я особисто впевнений, що обираючи Підмогильного М.В. Київським міським головою, кияни не помиляться у своєму виборі.

В . Тіщенко,
заслужений будівельник України

Всеукраїнський тижневик "Україна і світ сьогодні"
21 травня 2008 р.,спецвипуск

Новини
28.06.2012
Привітання з Днем Конституції України!
09.05.2012
З Днем Перемоги!
15.04.2012
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
08.03.2012
Привітання з 8 Березня!
23.02.2012
Привітання з Днем захисника Вітчизни!
31.12.2011
З Новим роком та Різдвом Христовим!
19.12.2011
Привітання з днем Миколая!
30.10.2011
Привітання з Днем автомобіліста і дорожника!
24.08.2011
Привітання з днем Незалежності України!
28.06.2011
Привітання з днем Конституції України!