Укр Рус
 
Новини   >   Всесвітній День Матері

День, освячений любов’ю до Матері

Багато гарних, мудрих слів придумало людство впродовж тисячоліть, та є одне, яке стоїть відособлено й гордо на недосяжній височині своєї величі й водночас таке просте, зрозуміле й рідне, що його знають і люблять усі діти всіх народів світу – мама. Діти стають дорослими, та для матерів вони завжди залишаються дітьми, хіба що – дорослими дітьми, а для кожного з нас мама – як учора, як сьогодні й довіку – найрідніша, найласкавіша, найулюбленіша Людина у всьому Божому світі...

Наші матері – берегині родинного щастя, чия безмежна любов, невичерпне терпіння, милосердя й жертовність вносять розраду й умиротворення, спонукають нас робити добро та не зачерствіти душею і серцем. В українському суспільстві образ матері споконвіку осяяний особливою шаною, високою духовністю, безмірною повагою. Без материнського всепрощення й благословення ми відчуваємо себе беззахисними в навколишньому світі, а добре слово рідної неньки вселяє радість, заспокоює, надихає на добрі справи.

Сьогодні ми відзначаємо найдорожче, найсонячніше родинне свято  – День Мами!

Низько до землі з глибокою шаною вклоняємося Вам, дорогі наші мами. Ніжно цілуємо Ваші натруджені руки, з синівською щирістю дякуємо за Вашу самовіддану працю, за повсякчасну та всеосяжну турботу. На Ваших тендітних плечах несете Ви покірливо святу відповідальність за родину, отже й за країну.

Хай же на цьому тернистому шляху Господь береже Вас, щоб вдячні діти плекали Вашу зрілість і старість, а Ви в щасті і добробуті няньчили онуків та правнуків.

Нехай повсякденні родинні стосунки приносять радість і додають здоров’я й гарного настрою!

Нехай і влада врешті-решт допомагає Вам не лише словом, а й ділом, та пам’ятає, що щаслива родина – то щаслива Україна!

З повагою і вдячністю –
Микола ПІДМОГИЛЬНИЙ

Новини
28.06.2012
Привітання з Днем Конституції України!
09.05.2012
З Днем Перемоги!
15.04.2012
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
08.03.2012
Привітання з 8 Березня!
23.02.2012
Привітання з Днем захисника Вітчизни!
31.12.2011
З Новим роком та Різдвом Христовим!
19.12.2011
Привітання з днем Миколая!
30.10.2011
Привітання з Днем автомобіліста і дорожника!
24.08.2011
Привітання з днем Незалежності України!
28.06.2011
Привітання з днем Конституції України!